Lakossági akciónk

Érdemes fűtéskorszerűsítésnél, víz-gáz-fűtés-hűtés rendszer kialakításnál velünk gondolkodni!

A nagy érdeklődésre tekintettel 2019-ben is meghosszabbítottuk lakossági akciónkat! A szükséges szerelési alapanyagokra* 20% kedvezményt adunk egész évben! 

Ráadásunk:

Nem volt megelégedve kazánjával a fűtési szezonban? Most érdemes cserélnie, kisöpörjük raktárkészletünket!

- Ha gázkazánt, bojlert vagy indirekt tárolót vesz nálunk, a listaárunkban* 5% kedvezményt érvényesítünk Önöknek!

- Ahány radiátor, annyi % kedvezmény a radiátorok listaárából! Ön dönt! Minden nálunk vásárolt radiátor darabja +1% kedvezményt jelent az összes radiátor listaárából! (pl. 10db radiátor, 10% kedvezmény az összes radiátor listaárából!)

* A 20% akció érvényes minden épületgépészeti szerelési termékünkre: csövek,  idomok,  csőszigetelő anyagok, segéd- és egyéb szerelési anyagok. Az akció nem érvényes a következő termékekcsoportokra: Szerszámok, Radiátorok, Kazánok, Bojlerek és indirekt tárolók, Szolár rendszerek, Club-Technik termékek. Az akció a készlet erejéig az akciós időszakban leadott rendelésekre, illetve visszavonásig érvényes. Az akciós kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze! A webáruházunk a már akciós kedvezménnyel csökkentett árakat tartalmazza.

** Érvényes a teljes általunk forgalmazott radiátor termékpalettára, max. 10 radiátor / vásárlási alkalom. Amennyiben nem találja a kívánt méretet, kérjen árajánlatot!!